Плоди творчості

19.12.2014 15:39

  18 грудня 2015 року  в Зміївському ЦДЮТ відбулося відкриття виставки творчих робіт вихованців гуртка «Образотворче мистецтво» Баєва Іллі та Вітрук Марії, які вже не перший рік відвідують гурток  і за час навчання в Зміївському ЦДЮТ здобули гарні знання, професійні навички, а головне любов до живопису. В їх арсеналі не один десяток картин,  тож своїми творчими здобутками вони рішили поділитися  з ровесниками та дорослими.
        Виставка нараховує більш ніж 50 робіт. Представлені картини дуже  різноманітні за змістом та художньою манерою, але найбільше по душі нашим молодим художникам
прийшлись реалізм і робота з гуашшю. Не дивлячись на юний вік, Ілля та Марія чудово володіють пензлем, тому зі статусу учня активно переростають у справжніх професіоналів.  Наші юні митці неодноразово ставали переможцями та лауреатами багатьох обласних виставок та конкурсів.  
     З експозицією виставки, яка мала назву «Плоди творчості», прийшли ознайомитися однокласники,  гуртківці, вчителі та батьки. Виставка вийшла дивовижною: барвистою, цікавою за складом і виразністю. І це закономірно, оскільки керівник гуртка  Острікова Віра Віталіївна вкладає душу у своїх вихованців.

Назад